Foreningsjagt på Gammelleje d. 14 November 2015.

Man kan ikke altid stole på vejrudsigten. Heldigvis, heller ikke denne lørdag. Kraftig vind, regn og hagl hele dagen, havde de sagt til i vejrudsigten. Blæsten var der og det gav nogle meget udfordrene fasaner, men regnen stoppede heldigvis efter parolen. Det blev en rigtig god jagtdag men masser af vildt og hyggeligt samvær mellem de 22 jægere der var tilmeldt. Dejligt at der var så mange der havde valgt at bakke om årets foreningsjagt. Dagens første såt bød både på fasaner, ænder og god skydning. Derefter tog vi et par såter med haretramp iblandet lidt fasaner. Så holdt vi en velfortjent middagspause i værkstedet. Efter depoterne var fyldt op, var vi klar, troede vi! Men fasaner fløj højt og havde fået vinden i ryggen. Hvilket gav nogle udfordrene skud og en andelse øget patronforbrug. Og de dygtige vovser sørgede for at uundgåelige anskydninger også kom med på paraden. Tak for det.
På paraden lå der : 21 Fasanhaner, 12 Fasanhøner, 15 gråænder og 3 Harer. Ialt 51 stk vildt. Skudt i 143 skud.

En stor tak skal lyde til Carsten Høegh for lån af terræn og til Tobias og Kasper for god jagtledelse. Sidst men ikke mindst en stor tak til hundefolkene.

Tak for opbakningen til de deltagende jægere, håber I hyggede jer lige så meget vi gjorde og at I har lyst til at deltage igen en anden gang.

Mvh Jagtudvalget.


Lidt billeder fra dagen her